Reacties  

0 #45 Fam Veltrop vincent@vakantiehuisindelot.com 29-09-2017 17:52
[quote name="Fam Veltrop"]Wát een rust, wát een weelde, wát een ruimte! Je raakt er meteen aan verknocht bij aankomst op het prachtige vakantiedomein Le Magnolia van Berdine en Vincent. Gelegen even buiten Les Arques, een Frans dorpje dat tussen de rivieren Lot en Dordogne ligt. ’s Morgens stop je je verse ontbijtspulletj es in de bolderwagen en loop je op jouw tijdelijke landgoed met prachtig groen, een heuse boomgaard, een vuurplaats en eindeloos mooi uitzicht naar een van de vele zitjes waar je kunt neerstrijken. Daarna is het heerlijk zonnen en luieren aan het zwembad. Een hut of een kampvuur bouwen? Vincent zorgt voor materiaal, geeft de kids tips en bouwt maar wat graag mee. Verder vind je hem in de tuin, die hij tot in de puntjes verzorgt en waar alles groeit en bloeit. Brocantemarkt bezoeken? Of bourgondisch - jawel, dat kan uitstekend in de Lot! - smullen van lokale lekkernijen samen met de Franse dorpsbewoners op een pleintje of aan de rivier? Vincent en Berdine weten exact waar je wanneer moet zijn en nemen je als jij dat wilt er ook graag mee naartoe. Zo word je vanzelf een van hun ‘Lot-genoten’. Berdien kan trouwens enorm goed koken. En als jij dat wilt, doet ze dat ook graag voor jou in háár domein: de keuken van hun eigen kookschool aan huis. Maar ja, de eigen buitenkeuken achter het vakantiehuis lonkt ook. Dé plek om zelf een zomerse maaltijd te bereiden. Dat vakantiehuis zouden we overigens bijna vergeten met dat fijne, volle Franse buitenleven. Het is een heerlijke huis. Met een fijne serre en van alle gemakken voorzien. Waar het goed toeven is als je een keer geen zin hebt om van een schitterende zonsondergang, een rosé op het terras of de betoverende sterrenhemel te genieten. Hadden we al verteld dat je echt moet gaan kanoën op de Dordogne, het oude Rocamadour moet bezoeken en de Malbec-wijn moet proeven? En dat je tijdens een mooie avondwandeling zomaar oog in oog kunt staan met een groepje reeën? Een vakantie is hier voorbij voor je het weet!
Tot ziens in LDF ...
Ed, Talitha, Chinouk, Jorn en Beau
Citeer

+1 #44 Fam. Paker saadetaltun@hotmail.com 03-05-2017 17:59
Beste Vincent en Berdien,
wij zijn net een paar dagen terug van een week vakantie op jullie mooi landgoed. Wij willen jullie bedanken voor de gastvrijheid, het lekkere hapje bij ontvangst en de gezellige gesprekken. Wij hebben als gezin ons eerste kampvuur en openhaard-ervar ing met jullie beleefd. Bedankt daarvoor!
Jullie landgoed is een oase van rust, met veel verschillende zithoekjes.
Gelukkig hadden jullie Nederlandse zenders, waarbij de kinderen naar tekenfilms konden kijken en wij ook even rust hadden.
Op 8 km afstand in Catus was er een aangelegde meer, met strandje en speeltuin, waar de kinderen lekker konden spelen. Bedankt nog voor die tip!
Verder waren de grotten van Padirac adembenemend, de stad Cahors aan de Lot met zijn middeleeuwse binnenstad en mooie brug evenals Domme aan de Dordogne met zijn gezellige marktplaats en uitzicht de moeite waard om te bezoeken.
Het huis zelf is erg knus ingericht, we hebben heerlijk geslapen op de bedden.
We mochten gebruik maken van de gloednieuwe vaatwasser.
Al met al hebben we een bijzondere week meegemaakt en hebben we mooi herinneringen en foto's aan aan jullie mooie Le Magnolia te danken. Bedankt :) Groetjes, Fam. Paker
Citeer

+2 #43 Karin Ruhaak Karin@ruhaak.com 02-08-2016 09:31
Bonjour Berdien en Vincent,
Wij hebben genoten van jullie prachtige huis en tuin.
De gite is super en van alle gemakken voorzien.
De prachtige en leuke eetmarkten maakten ons verblijf bij jullie heel aangenaam.
Vooral het eigen zwembad en het geweldige uitzichtpunt zijn favoriet.
Nogmaals hartelijk dank voor jullie goede zorgen.
Groeten, Hans-Pieter, Karin , Beau en Fleur
Citeer

+1 #42 Berdine & Vincent vincent@vakantiehuisindelot.com 26-08-2015 13:44
Jaja, dat entertainment staat bij ons hoog in het vaandel, dus die hoosbui, waar het water lekkerlijk door de muren heenkwam, doen we slechts ééns in de 4 jaar. Was ook zeer extreem. We zien jullie graag terug.
Citeer

0 #41 Thijs en Liesbeth Me mermel@planet.nl 26-08-2015 11:39
Lieve Berdine en Vincent,

Afgelopen weekend kwamen we thuis van een supervakantie in Frankrijk. Twee weken brachten we bij jullie op ‘La Magnolia’ door. Wat hebben we genoten! De eerste week met de kinderen. Een paar top dagen, met heerlijk eten, marktbezoek, een kookworkshop(!) , kampvuur, heerlijke limoncello, luieren aan het zwembad, racefietsen, lezen, schaken etc ect. De laatste week plus een paar dagen, zonder de kinderen, waren ook echt heerlijk met de nachtelijke hoosbui als ‘hoogtepunt’… Jullie gastvrijheid, bescheidenheid, energie, enthousiasme en gezelligheid zijn geweldig. Nooit opdringerig en steeds gastvrij, gaf ons een ‘thuis’ gevoel. Het maakt dat we super uitgerust en, met allerlei herinneringen aan de brocante, thuis nog lang kunnen nagenieten. Als het kan, komen we zeker weer!

Heel veel dank voor alles en een heel goede tijd aldaar!

Thijs en Liesbeth
Mede namens Emilie Coen en Job
Citeer

+2 #40 Rob Engels r.engels@hotmail.nl 29-08-2014 14:21
[quote name="Rob Engels"]Hallo Berdine en Vincent,

Ik ken jullie en jullie stek niet maar wilde je complimenteren met jullie website. Vooral het (Franse) eetgedeelte trekt me erg aan! Eenvoudige maar vooral lekkere recepten met eerlijke verse producten kwam ik tegen.
In de toekomst zullen we graag eens aanschuiven om de keuken en de gezelligheid te proeven!

Vriendelijke groet, Rob Engels
Citeer

+2 #39 Rob Engels r.engels@hotmail.nl 29-08-2014 14:16
Dank je wel Rob, dat is een leuk bericht voor iemand die nog niet is geweest! Woon je in de buurt?
We hebben een lijst met mensen die gemaild willen worden als we een huiskamerdiner of kookworkshop gaan organiseren. Of wil je exclusiviteit en met je eigen groep (familie, vrienden, collega's) komen?
Of bezoek ons op faceboek:
Vincent-Berdine Oostvogel Koken In Frankrijk.

Au revoir, Berdine & Vincent
Citeer

+4 #38 Carola & Nico + kids vincent@oostvogel.biz 24-08-2014 08:57
Hoi Vincent en Berdine,

We hadden het een beetje druk bij thuiskomst, vandaar de late reactie.

Het is voor ons een hele leuke, gezellige, culinaire week geweest met veel lekkere wijnen en de overheerlijke Limoncello van Berdine.

Wij hebben veel foto’s gemaakt en een deel daarvan hebben we via “we transfer” opgestuurd, hierbij is wel duidelijk te zien dat wij maar ook jullie het erg leuk met elkaar hebben gehad.
Bedankt voor de goede zorgen, de leuke markten, kampvuur, het gebruik van de Gite, zwembad en de geweldige tuin (zeg maar park).
We hebben er erg van genoten, jullie waren een gezellige gastheer en gastvrouw en ook wij denken nog lang aan de gezamenlijke etentjes.
Groetjes van Floor, Siebe, Carola & Nico
Citeer

+4 #37 Johan, Ellen en Maud jlhuiskes@onsbrabantnet.nl 16-08-2014 08:38
Berdine en Vincent,
nogmaals dank voor een geweldige vakantiedag,
We hebben genoten van de kookworkshop.
Bedankt voor de leuke foto's!
Groeten,
Maud Ellen en Johan.
Citeer

+4 #36 Ellen en Paul vincent@oostvogel.biz 24-07-2014 13:10
Hallo Berdine en Vincent, bedankt voor de heerlijke tijd die wij bij jullie mochten doorbrengen, ook names onze kinderen Sofia, Floor en Bertus. Ook zij hebben zich prima vermaakt in jullie heerlijke tuin. We hopen dat de boomhut die zij maakten nog lang zal blijven staan, we komen zeker nog eens langs. En complimenten over de kookkunsten waarvan wij hebben genoten, samen met die Franse wijntjes later bij het kampvuur.
Zeker tot ziens! Groetjes van ons allen.
Citeer

Copyright © vakantiehuisindelot.com 2018

Design: Webtool4all